MEDITACIJA Z SAINT GERMAINOM – Termin po dogovoru

Vabljeni na izredno zdravilno delavnico in meditacijo vijoličnega plamena pod vodstvom vnebovzetega mojstra St. Germaina.


Vijolični plamen je neverjetno darilo človeštvu in v tem razburkanem času nam lahko pomaga odvreči še zadnje spone, ki nas držijo na tretji dimenziji.
Zadnje čase pospešeno prihaja na površje vse, kar nosimo v sebi iz preteklih in sedanjega življenja. Dogaja se neverjetno hitro čiščenje na vseh nivojih in včasih nas meče gor in dol. Vijolični plamen, s katerim bomo delali , je  plamen transformacije in predstavlja energijo sprememb. Ko ga priklicujemo in delamo z njim, lahko transmutiramo veliko karme oziroma neustrezne energije iz sedanjega  in vseh preteklih življenj. Ko delamo s to energijo z ljubeznijo in ognjem srca, energija vijoličnega plamena razprši in razgradi neuravnovešene energije v energetskem polju, zavestnem in podzavestnem in nezavednem umu.

Najprej se bomo povezali z nadangelom Mihaelom ter rezali eterične vezi. S tem se bomo osvobodili vseh odnosov, ki nam ne služijo več. To ne pomeni, da v vaši bližini ne bo več oseb, ki jih imate radi. Samo vaš odnos z njimi se bo očistil vse navlake in zamer.

 

Nato se bomo s pomočjo kristala ter rituala povezali z mojstrom Saint Germainom in angeli vijoličnega plamena. V ritualu s kristalom zaščite se bomo lotili čiščenja karme, zaobljub, vezi, ki ste jih prenesli iz prejšnjih življenj. Kristal boste lahko vzeli s seboj.

 

To meditacijo priporočam vsem, ki menite, da ste obtičali in da v tem življenju ne morete ničesar spremeniti. Osvobodili se boste preteklih karm in tako živeli sedanjo. Najbolj pomembno je, da si sprememb želite.

 

Meditacijo in ritual vodim Sonja Tomažič, angelska terapevtka. Meditacija bo potekala v poslovnih prostorih 1.nadstropje, Prešernova cesta 1, 6230 Postojna. Za ves potreben material bo poskrbljeno, kristal lahko vzamete z seboj.

Zaradi  pandemije sta lahko v prostoru največ dve osebi. Prosim za predhodne prijave na spodnji obrazec, cena meditacije je 60 eur, trajala bo eno in pol ure ali več, po potrebi.

Prijave na spodnji obrazec:

Comments are closed.