Meditacija z šamanskim bobnom

MEDITACIJA Z ŠAMANSKIM BOBNOM –Spoznajmo svojo žival moči

Termin po dogovoru

Ritem, ki vas popelje v osrčje Matere Zemlje, prebudi spečo energijo ter zdravi telo in duha.«

Meditacija traja eno uro. Za meditacijo so zaželeni  prostovoljni prispevki.

Z zvokom bobna se v nas prebudi starodavne znanje. S pomočjo duhovnih vodnikov, ki jih bomo prepoznali med bobnanjem se nam odprejo vrata v svet, ki mu vladata harmonija in usklajenost z ritmi narave in celotnega stvarstva.

 

Šamanski boben je eno najstarejših glasbil, ki se je uporabljalo v zdravilske in duhovne namene. Zvok šamanskega bobna je zelo pomemben, saj šamanu odprte notranje oči in notranja ušesa ter kliče njegove duhovne pomočnike.

Človek komunicira z duhovi narave prek zvoka bobna. Šamanu predstavlja boben prevozno sredstvo s katerim lahko odpotuje v očem nevidne svetove, v katerih lahko komunicira z duhovnimi pomočniki, zdravi ter ureja in vzdržuje ravnotežje.

 

Živalskega vodnika ali žival moči ne dobimo po naključju. Odvisno je od naše življenjske poti in izkušenj, ki smo si jih že pridobili. Žival moči deluje kot naš angel varuh. Njene lastnosti in kvalitete so ravno tiste, ki jih potrebujemo tukaj in zdaj.

 

Skozi ritem šamanskega bobna boste spoznali svojo žival moči, katere kvalitete v tem trenutku najbolj potrebujete.

 

Meditacijo in ritual vodim Sonja Tomažič.. Meditacija bo potekala v poslovnih prostorih stavbe na Prešernovi ulici 1, 6230 Postojna. Z seboj prinesite ležalko, odejo in blazino za pod glavo.

Prosim za predhodne prijave na spodnji obrazec:

Comments are closed.