Kdo smo ?

Življenje je v resnici lepo in polno različnih doživetij, ki so za nas prijetna ali pa tudi ne. Čeprav se bojimo sprememb, te so se zgodile in se še bodo. Vse se spreminja, vedno se je. Veter, ki šumi, valovi morja, naši občutki niso isti vsak dan, spreminjajo se skupaj z našo okolico. Ni potrebno vsega samo sprejeti, dovolimo si, poskusimo, učimo se, naj se odvijejo spremembe v skladu z našo voljo in željo, če že ne v celoti, pa vsaj delno. S tem se pripravimo nanje in naš odziv bo manj stresen. Nič ni večno, niti sreča niti žalost.

Sem kristaloterapevtka, angelska terapevtka, intuitivna svetovalka. Moji vodniki so angeli, nadangeli, samorogi, … Izobraževala sem se na različnih področjih in pri različnih učiteljih, kar še vedno počnem. Lahko potrdim, da rek: »Uči se vse življenje«, še kako drži.

Skozi učenje in delo na sebi, sem ozavestila, da je moje poslanstvo učenje in predajanje znanja,  energijsko zdravljenje duha in telesa, dvigovanje zavesti planeta.  Z veliko entuziazma in ljubezni vsakodnevno sporočam ljudem, s katerimi se srečujem, naj živijo v ravnovesju z samim sabo in okolico. Nismo sami.

 


“Včasih, redkokdaj se fino ti zdi,

da si živ, da te nič ne boli,

da je najlepši žarek, ki tebe zbudi,

ko si ga odrgneš z oči.

To je tvoje jutro,

tvoj dan!”

(Vlado Kreslin)

Poslovni prostor  v 1. nadstropju poslovne stavbe na Prešernovi ulici 1 v Postojni.

 

 

O MENI

Že v otroštvu sem se srečala z bolečinami ,ki jih je trpel oče,ter moja stara mama, kasneje tudi mama. vsem je bila skupna bolečina od dela in stresa,pri stari mami tudi starost. Spominjam se ,da sem staro mamo velikokrat na nek način masirala in všeč mi je bilo,ko ji je moje početje ugajalo. Tudi mamo sem po službi kasneje velikokrat masirala,izvajala sem določene gibe,jo rahlo tolkla s pestmi … To so bili moji prvi koraki v svet masaž,tudi kasneje sem velikokrat koga ,,zmasirala,, ko so čutili bolečino. dostikrat so mi rekli da je bolečina popustila in se dobro počutijo.

Resno sem se začela ukvarjati z masažo takoj po opravljenem izpitu klasične masaže v Ljubljani pri Moj Stil -u.Klasični masaži je sledilo izobraževanje športne masaže pravtako pri Moj Stil -u. Masiranje me veseli in pomoč ljudem tudi, pri svojem delu čutim zadovoljstvo in moja nagrada so zadovoljni obrazi mojih strank.

Vabljeni, da me obiščete in tudi vi izkusite blagodejnost masaž.

URNIK

po dogovoru

 

REZERVACIJA TERMINA

070 799 185

masaze.dzdit@gmail.com 

 Poslovni prostor  v 1. nadstropju poslovne stavbe na Prešernovi ulici 1 v Postojni.

Comments are closed.