Angel varuh

Angel varuh je naš osebni vodnik in učitelj, ki je z nami že od časa pred rojstvom.  Z nami je vse življenje, dobesedno v dobrem in slabem.

 

Učim in svetujem Sonja Tomažič, angelska terapevtka, kristalo terapevtka in večna učenka starodavnih znanj.

Vsi smo že slišali za angela varuha, nekaterim je bolj ali manj poznan in že kar domač. Pa vendar, so angeli več kot samo to, da čakajo na naš klic. S pomočjo angelov bo naše delo in spoznavanje novih znanj lažje in predvsem hitrejše. Stara znanja so uporabna tudi v današnjem času, sem pa jih prilagodila našemu načinu življenja in tempu v katerem živimo.

Na delavnici bo teorije toliko, kot jo boste potrebovali, potem pa pričnemo z praktičnim delom. Moj način dela je takšen, da vas naučim samostojnega delovanja in predvsem uporabljanja energij, ki so okoli nas, v naše in višje dobro.

Namen delavnice:

  • Etično obnašanje, se pravi, da ne posegamo v svobodno voljo drugih ljudi,
  • Naučili se boste zaznavati in prepoznati energijo angelov. Na ta način jih boste lahko priklicali in prosili za pomoč, ko bo to potrebno.
  • Spoznali boste svoje angele varuhe, predali jim boste svoje prošnje in želje.

Prosim za predhodne prijave na mail ali po telefonu 031 896 963,  delavnica je praktične narave, zato je zaželeno manjše število udeležencev, največ 10.  S seboj prinesite: ležalko, odejo, mogoče blazino za pod glavo. Cena delavnice je 23,00 evrov, prispevek nakažite na trr: SI56 1010 0005 6598 428. Pričnemo ob 18.00 uri, končali bi ob 20,00 uri.

Comments are closed.