INDIVIDUALNA KRISTALOTERAPIJA z obrazno masažo

Kristale vsi več ali manj poznamo. Največ smo jih uporabljali v obliki nakita,. Ja, tudi dragoceni kamni so kristali, recimo: diamant, rubin, smaragd, kamena strela, … Beseda kristal izhaja iz grške besede krystallos, ki pomeni led. Vse civilizacije poznajo kristale, njihovo lepoto in zdravilno moč. Plemstvo je od nekdaj oboževalo kristale, z njimi so okrasili svoje meče, krone, šamani so jih uporabljali v zdravilne namene. Kristali učinkujejo zaradi svojih vibracij in močnega energetskega polja, ki ga ustvarijo. Lahko jih nosimo kot nakit, lahko pa jih imamo kjerkoli pri sebi. Nosimo lahko eno vrsto kristala, lahko pa jih uporabljamo tudi več naenkrat. Kadar želimo istočasno odpraviti več vrst bolezni, si lahko naredimo kombinacijo različnih kristalov. UČINKI KRISTALOV SE NAMREČ MEDSEBOJNO DOPOLNJUJEJO IN POJAČAJO! Za kristale velja enako kot za zdravila: ne obstaja univerzalni kristal, ki bi zdravil vse bolezni!

Kristaloterapija je veja komplementarne medicine, ki uravna tako duhovno ravnotežje kot telesno z vibracijo kristalov. Pri kristaloterapiji  se uporabijo kristali, ki oddajajo določeno frekvenco, ki jo v tem trenutku najbolj potrebujete. Sprostijo se napetosti v telesu, odpravijo blokade, glavobol, menstrualni krči. Po zdravljenju podpreš svoje telo in duha. Ni pa kristaloterapija nadomestek za uradno zdravljenje, zdravil, ki jih jemljete in terapij, ki jih prejemate, ne smete opustiti.

Pri kristaloterapiji okoli osebe postavimo ustrezno mrežo, ki je sestavljena iz ustreznih kristalov, na ta način vzpostavimo energijsko polje, katerega vibracija blagodejno vpliva na naše zdravje.

Kristaloterapija je namenjena tudi uporabi kristalov na svoji življenjski poti, da postaneš bolj energetsko podprt z energijo, ki jo  najbolj potrebuješ v tem trenutku.

 

Obrazna masaža s kristali

Kristalna energijska masaža obraza učinkovito pomaga pri odpravljanju številnih težav glede oči, glavobola, težav z ušesi,.. Z energijsko masažo in kristalno refleksoterapijo dosežemo pozitivne učinke masaže in refleksoterapije ter učinke, ki jih imajo kristali na vzrok težav na energijskem nivoju na drugi strani. Na ta način lajšamo težave na fizičnem telesu, na energijskem pa odpravimo blokade, ki nas ovirajo na naši poti.

 

 

Kristaloterapija se izvaja na posamezniku. Individualna terapija traja 2 uri. Termin po dogovoru. Cena termina znaša 100 eur. Terapijo bom vodila Sonja Tomažič.

Prijavite se na spodnji obrazec:

 

Comments are closed.